ناگفته‌هایی از شخصیت آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی(ره) فهم ظلم؛ پیش‌شرط عطش واقعی برای عدالت ۵ دستورالعمل از امام زمان (عج) برای رهایی از سردرگمی | مهدی (عج) قبله هدایت انسان امروز پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران
سرخط خبرها

«در مسیر بهشت»، در ایستگاه استقبال از زائران پیاده امام رضا(ع) | افتتاح بزرگ‌ترین نمایشگاه خیابانی عکس گروهی (۱۱ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۸۴۹۹
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
«در مسیر بهشت»، در ایستگاه استقبال از زائران پیاده امام رضا(ع) | افتتاح بزرگ‌ترین نمایشگاه خیابانی عکس گروهی (۱۱ شهریور ۱۴۰۳)
دبیر نمایشگاه عکس در مسیر بهشت گفت: نمایشگاه در مسیر بهشت بزرگ‌ترین نمایشگاه خیابانی عکس گروهی است که ۱۰۰ اثر از ۴۱ عکاس در آن نمایش داده می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

یاسین حقیقی در گفتگو با شهرآرانیوز، در حاشیه افتتاح نمایشگاه عکس در مسیر بهشت در ایستگاه استقبال از زائران پیاده منطقه ۱۰ اظهار کرد: نمایشگاه در مسیر بهشت بزرگ‌ترین نمایشگاه خیابانی عکس گروهی است که ۴۱ عکاس با ۱۰۰ اثر در آن حضور دارند.

وی بیان کرد: ما فضایی را ایجاد کردیم که تلفیقی از فضای گالری و نمایشگاه خیابانی است تا بتوانیم از زائران استقبال کنیم. این نمایشگاه با تعداد ۱۰۰ عکس برپا شده که از ابتدا تا انتهای آن سناریویی را برای زائران دارد. از ابتدای نمایشگاه اولین اثر مربوط به زائران پیاده در جاده‌ها هستند، بعد از آن خیابان امام‌رضا (ع) و خیابان‌های اطراف حرم به نمایش در آمده که حرم مشخص است.

حقیقی ادامه داد: در این نمایشگاه مسیری که زائر طی می‌کند را به تصویر کشیدیم، بعد به حرم و نماد‌های آن می‌رسیم، پس از آن داخل صحن‌ها، رواق‌ها و بعد مراسم‌های داخل حرم نمایش داده می‌شود. در نهایت زائران ضریح حضرت رضا (ع) را مشاهده می‌کنند. آخرین عکس‌های ما لحظه‌ای را به تصویر کشیده که فرد داخل ضریح می‌رود، سرش را روی ضریح می‌گذارد و داخل را می‌بیند.

دبیر نمایشگاه عکس در مسیر بهشت خاطرنشان کرد: نمایشگاه در مسیر بهشت امروز افتتاح شده و تا پایان استقرار موکب معمولا تا ۱۵ یا ۱۶ شهریور‌ماه دایر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->